Statisticile blog-ului

Comments Posted By Ayra

Displaying 1 To 5 Of 5 Comments

Ghid: “Cum să ratezi un zbor Wizzair”

Nu iti mai ajung bagajele :P

Ultimul articol al lui Ayra: Not emo.

» Posted By Ayra On 8 May, 2008 @ 11:30 am

Mineriada 1990 – adevărul?

Redusa mintal este exact imposibil sa fiu. Mi-am expus o parere. Chiar daca este contrara a ceea ce credeti voi. Cu egocentrismul de care dai dovada, inseamna ca nu stii sa accepti si o alta opinie.

» Posted By Ayra On 13 June, 2007 @ 9:32 pm

Tocmai.
Cu atat mai putin este condamnabil. Am zis chestiile de mai sus, tocmai pentru a putea face o apreciere cum trebuie :)

» Posted By Ayra On 13 June, 2007 @ 2:04 pm

Mortii sunt necesari in istoria fiecarui stat pentru a schimba un regim, pentru a schimba o idee si pentru a implementa o noua ideologie, asa cum a facut si Stalin.
Este un moment in care printre cei ucisi nu exista vinovati, nu ai ce sa faci. Miscarile de stat sunt comandate, s-a vrut acest lucru, s-a primit acest lucru. Tocmai pentru a masca anumite chestii relevante si pentru a se uita anumite lucruri, pentru a incrimina anumite persoane si a discrimina altele.
Eu nu privesc subiectiv aici, daca era mama mea, poate ca nu as fi putut intelege asa cum o fac acuma, in urma discutiilor pe care le-am avut [ a trebuit sa fac un proiect despre comunism si ideologia acestuia ]. EU nu pot condamna, pentru ca nu e normal sa condamni o perioada in care nu ai trait. Dar trebuie sa recunoastem ca fara `acei morti de care are fiecare tara parte`, acum era posibil sa fim tot sub negura comunismului.

» Posted By Ayra On 13 June, 2007 @ 1:37 pm

Sa te duci la un moment dat la Institul de Investigare a Crimelor Comunismului si sa citesti arhivele Securitatii. Ca nu totul e asa de negru pe alb. Ca au murit unii la revolutie? Da, dar fiecare tara are parte de asta. Citeste. E condamnabil si nu prea.

» Posted By Ayra On 13 June, 2007 @ 12:23 pm

«« Back To Stats Page

4 Responses to “Statisticile blog-ului”


  • cine e Jalane?? ma obsedeaza deja gandul asta..

  • Jalane e o fată (mult mai mare decât tine) care citea lovingvama, mai demult. Ia-ți gândul, cred :D

  • hmmm. si unde e oala cu castraveti?

  • stiu daca este politica celor de la treednr,cati treednri vor alege pentru Ivatherm si pe ce criterii.Eu nu sunt deloc la inceput cu blogul,am cativa cititori,si de fapt mai multi vizitatori decat cititori fideli :P Am sesizat si eu ca una dintre intrebari e legata de cat trafic ai pe blog,dar banuiesc ca nu vor tine cont doar de asta.Probabil ca vor studia si maniera fiecaruia de a face review la produsele cosmetice,ca vor citi totusi cateva postari de la fiecare bloggerita inscrisa la ei.Nu am sa ma supar daca nu ma aleg,insa astept cu interes daca Ivatherm imi va face sau nu o surpriza :) Sa speram ca vom avea noroc !Pupici!@LittleD serios? Wow noi ne asemanam nu gluma in anumite privinte :D Pup dulce!

Leave a Reply

You must login to post a comment.