Statisticile blog-ului

Comments Posted By Cristi

Displaying 1 To 7 Of 7 Comments

S-au rupt cerurile Bucovinei (11 foto)

“maaaai baieti mai….da voi crediti ci ni trebi atata aaaapaa…ofofof” (Cana cu apa)

» Posted By cristi On 29 June, 2010 @ 5:23 pm

Pârtia Șoimul din Gura Humorului va fi inaugurată oficial pe 5 februarie

inca un succes al ministerului turismului. felicitari!

» Posted By Cristi On 4 February, 2010 @ 9:58 am

Distracitie placuta si felicitari dna Udrea.

» Posted By Cristi On 3 February, 2010 @ 6:21 pm

În pădure la Băneasa…

Salutare,

Poti sa-mi trimiti si mie pe mail melodia cu “in padure la Baneasa/ Mi-au furat hotii nevasta” ? Sau macar sa-mi zici cine o canta.

Multumesc frumos!

Cu stima,
Cristi.

» Posted By Cristi On 25 June, 2009 @ 9:03 pm

Poșta Română

Din punctul meu de vedere, Posta Romana tocmai a aruncat banii pe fereastra. Intr-o lume a internetului si telefoniei mobile nu mi se pare logic sa dai bani pe o campanie de promovare a trimiterii de scrisori.
Imi place piesa de pe fundal totusi :)

» Posted By cristi On 8 December, 2007 @ 2:50 am

Cum aduci trafic pe blog?

Eu de exemplu am avut acum 1 an si jumate un subdomeniu si m-am gandit sa imi cumpar si eu domeniu…. pe subdomeniul ala aveam cam 700-1000 vizitatori unici pe zi,….. am stat ce am stat mi-am tras un site facut de la 0 d mine si nu prea mergea faza… nu puteam adauga rapid noutatile si tot asa… asa ca am trecut pe wordpress unde mi s-a simplificat totul, am putut adauga noutati in cateva secunde(pe cealalata modalitate cam 1 min per post) so… dupa ce mi-am facut pe domeniul meu site-ul(blogu) mi-am pus un redirect automat de pe site-ul aceala… “Site-ul s-a mutat pe ( http://www.pentrunoi.net ) ” si in 2 sec il muta pe pagina mea.
Apoi am incercat mass-uri tampite, si alte metode neortodoxe si nu a rezultat trafic… decat pe moment pana cand am inceput sa adaug stiri/noutati/muzica/filmulete etc. si am aparut pe google… mi-am bagat cuvinte cheie, descriere si un titlu atragator si ca sa vezi minune in 3 luni am ajuns pe google pe locul 2 la Divertisment ( http://www.google.ro/search?hl=ro&q=divertisment&btnG=C%C4%83utare+Google&meta= ) .
Cel mai simplu pentru cei ce doresc sa se promoveze este sa isi creeze un design atragator nu obositor, si totodata sa se pormoveze pe directoare web,topuri si sa faca link exchange…

GooD luck to all

» Posted By Cristi On 29 July, 2007 @ 12:32 pm

SuPuzzle

aha cretz….shi eu stiu sa`l rezolv in paint!!! ;)

» Posted By Cristi On 22 May, 2007 @ 9:06 pm

«« Back To Stats Page

4 Responses to “Statisticile blog-ului”


  • cine e Jalane?? ma obsedeaza deja gandul asta..

  • Jalane e o fată (mult mai mare decât tine) care citea lovingvama, mai demult. Ia-ți gândul, cred :D

  • hmmm. si unde e oala cu castraveti?

  • stiu daca este politica celor de la treednr,cati treednri vor alege pentru Ivatherm si pe ce criterii.Eu nu sunt deloc la inceput cu blogul,am cativa cititori,si de fapt mai multi vizitatori decat cititori fideli :P Am sesizat si eu ca una dintre intrebari e legata de cat trafic ai pe blog,dar banuiesc ca nu vor tine cont doar de asta.Probabil ca vor studia si maniera fiecaruia de a face review la produsele cosmetice,ca vor citi totusi cateva postari de la fiecare bloggerita inscrisa la ei.Nu am sa ma supar daca nu ma aleg,insa astept cu interes daca Ivatherm imi va face sau nu o surpriza :) Sa speram ca vom avea noroc !Pupici!@LittleD serios? Wow noi ne asemanam nu gluma in anumite privinte :D Pup dulce!

Leave a Reply

You must login to post a comment.