Statisticile blog-ului

Comments Posted By Lisa

Displaying 1 To 7 Of 7 Comments

Interviu în Stud-Life

Geniala poza ;)

Lisa a mai scris: Where Happiness Lives

» Posted By Lisa On 9 May, 2009 @ 9:36 pm

O cântare, două cântări…

Fain Vlad :D Chiar mi-a plăcut. Keep up the good work!

» Posted By Lisa On 5 March, 2009 @ 9:20 pm

Pentru că merit

Super!!! Sa’mi dai si mie acordurile sa o invat ca sa facem un duet cand ne intalnim:P Chiar ai progresat foarte mult intr’un timp scurt si ma bucur mult ca te tii de chitara. Enjoy in continuare;)

» Posted By Lisa On 20 February, 2009 @ 12:15 am

Cum e cu dragostea?

:) Imi place cum gandesti.. dar trebuie sa intelegi o chestie in relatiile cu oamenii: exista mult orgoliu si mult, mult egoism.. Da, simti chestiile alea poate din prima clipa sau poate iti tuna asa intr’o zi, si o persoana pe care o vedeai zilnic si era un simplu amic/prieten, poate deveni brusc mai mult, poti simti brusc chestiile alea de care vorbeai tu. Ideea e ca desi sentimentele sunt acolo, intervine si ratiunea, care poate uneori nu are ce cauta, dar este mereu prezenta. Si ratiunea iti spune “Stai, ca maine poate dispare emotia! Stai, ca poate maine te gasesti ranit!”. Si atunci faci un pas inapoi si spui “hai s’o luam incet, ca nu cumva maine sa ma trezesc cu orgoliul lezat intr’un fel sau altul”. Si oamenii sunt atat de perversi.. si au atatea strategii si sunt atat de egoisti incat uneori nu’ti mai arde sa te lasi purtat de emotie si sa spui “Da, te iubesc!”.
Eu spun lucrurile astea din perspectiva mea, nu generalizez, dar sunt convinsa ca am dreptate. Cum ai scris si tu, iubirea se arata si de aia cand cineva spune cuvintele astea prea usor mi’e greu sa cred ca intr’adevar asa e.

» Posted By Lisa On 15 February, 2009 @ 12:23 pm

Chitară – ziua 8, lecția 2

Yeeeee:) Bine Vlad, sunt mandra de tine:) Spor in continuare si la mai multe:P

» Posted By Lisa On 20 January, 2009 @ 7:43 pm

Only Hope

Vezi ca data viitoare cand ne intalnim trebuie sa’mi canti :)

» Posted By Lisa On 15 January, 2009 @ 7:15 pm

so…

Yeah… nice times… Pacat ca nu le’am apreciat la timpul lor. Las’ ca vine indata vacanta de Paste si poate ne strangem mai multi sa dam un rewind :P Miss you guys :*

» Posted By Lisa On 1 April, 2008 @ 8:23 pm

«« Back To Stats Page

4 Responses to “Statisticile blog-ului”


  • cine e Jalane?? ma obsedeaza deja gandul asta..

  • Jalane e o fată (mult mai mare decât tine) care citea lovingvama, mai demult. Ia-ți gândul, cred :D

  • hmmm. si unde e oala cu castraveti?

  • stiu daca este politica celor de la treednr,cati treednri vor alege pentru Ivatherm si pe ce criterii.Eu nu sunt deloc la inceput cu blogul,am cativa cititori,si de fapt mai multi vizitatori decat cititori fideli :P Am sesizat si eu ca una dintre intrebari e legata de cat trafic ai pe blog,dar banuiesc ca nu vor tine cont doar de asta.Probabil ca vor studia si maniera fiecaruia de a face review la produsele cosmetice,ca vor citi totusi cateva postari de la fiecare bloggerita inscrisa la ei.Nu am sa ma supar daca nu ma aleg,insa astept cu interes daca Ivatherm imi va face sau nu o surpriza :) Sa speram ca vom avea noroc !Pupici!@LittleD serios? Wow noi ne asemanam nu gluma in anumite privinte :D Pup dulce!

Leave a Reply

You must login to post a comment.