Statisticile blog-ului

Comments Posted By Lori

Displaying 1 To 6 Of 6 Comments

Ultima achiziție

E oficial, te urasc din toata inima. Vii cu ea la restante?

Lori a mai scris: Se poarta lenevitul

» Posted By Lori On 24 August, 2008 @ 12:52 pm

Campanie Skol la metrou

Reclama asta cu “aluneca usor” pe treptele de la metrou e chiar sadica.

Ultimul articol al lui Lori: Animale de companie

» Posted By Lori On 7 June, 2008 @ 1:45 am

Excursie la Iași (4)

Blind date? :)

» Posted By Lori On 26 March, 2008 @ 10:12 pm

Secretare la FJSC

Draga Vlad, se vede ca esti boboc si n-ai invatat ca e CRIMA sa intri in biroul secretarelor cand nu au program cu studentii. E vina ta si e absurd sa te plangi. ;)

@anonim – de asta s-a inventat BCU (Biblioteca Centrala Universitara), pe care vi-o recomand cu drag – nu poti sa iei cartile acasa, daaar ai un motor bun de cautare, ai liniste, curatenie, spatiu, xerox, wireless si angajati draguti. Si carti, da.

» Posted By Lori On 13 March, 2008 @ 8:46 am

8 Martie

Eu propun sa se desfiinteze toate sarbatorile aste stupide. Gandeste-te ca-i nashpa sa fie Valentine’s day si tu sa n-ai iubit/a, 8 martie – sa nu primesti flori, 1 mai – sa fii nevoit sa muncesti.

» Posted By Lori On 9 March, 2008 @ 4:50 am

Iliescu în Club A

Sa fim seriosi, Iliescu a aberat mai tot timpul, s-a eschivat de la (putinele) intrebari delicate, dand definitii si exemple din istorie. Astea nu sunt abilitati de comunicare, ci trucuri de politician invechit. Si mai e si groaznic de plictisitor. (cultura are, n-am ce zice)

» Posted By Lori On 25 January, 2008 @ 2:09 am

«« Back To Stats Page

4 Responses to “Statisticile blog-ului”


  • cine e Jalane?? ma obsedeaza deja gandul asta..

  • Jalane e o fată (mult mai mare decât tine) care citea lovingvama, mai demult. Ia-ți gândul, cred :D

  • hmmm. si unde e oala cu castraveti?

  • stiu daca este politica celor de la treednr,cati treednri vor alege pentru Ivatherm si pe ce criterii.Eu nu sunt deloc la inceput cu blogul,am cativa cititori,si de fapt mai multi vizitatori decat cititori fideli :P Am sesizat si eu ca una dintre intrebari e legata de cat trafic ai pe blog,dar banuiesc ca nu vor tine cont doar de asta.Probabil ca vor studia si maniera fiecaruia de a face review la produsele cosmetice,ca vor citi totusi cateva postari de la fiecare bloggerita inscrisa la ei.Nu am sa ma supar daca nu ma aleg,insa astept cu interes daca Ivatherm imi va face sau nu o surpriza :) Sa speram ca vom avea noroc !Pupici!@LittleD serios? Wow noi ne asemanam nu gluma in anumite privinte :D Pup dulce!

Leave a Reply

You must login to post a comment.