Statisticile blog-ului

Comments Posted By Rechinu`

Displaying 1 To 6 Of 6 Comments

Despre… noi

Si-au luat “smartfoane” la oferta cu trafic pe net inclus si posteaza de pe camp……de ex: Maria is now in a relationship with Ion and 25 other people. (Popa Satului and 24 other people like this) :)) ))
E grav :)) )

» Posted By Rechinu` On 13 August, 2011 @ 2:28 am

Exact Gabi :) Exista si reversul….si niciodata nu e bine sa generalizezi :)

» Posted By Rechinu` On 9 August, 2011 @ 5:00 pm

Gabi….stii ce nu realizeaza femeile care spun asta? Ca implicit si tatii si prietenii sau sotii lor (cele care au) sunt niste porci…..si din moment ce parintele tau e porc….tu cum te poti numi??? :)) ))))))))))

» Posted By Rechinu` On 3 August, 2011 @ 3:44 pm

Probabil ca cea care a intrebat era Elena Carstea…ea avea o problema cu barbatii ca ar fi porci :)) )

» Posted By Rechinu` On 2 August, 2011 @ 4:50 pm

Eu am vazut pentru prima data textul tau copiat pe un profil de facebook….un profil al unei persoane pe care o banuiam ca nu detine prea multi neuroni si nu are cum sa fie conceptia ei…. :)) )
E drept ca a schimbat si ea ceva….ei ii plac ceasurile :)) )))

» Posted By Rechinu` On 2 August, 2011 @ 2:23 pm

Despre mine…

cati “blogari” au descrierea asta si la toti sunt gandurile lor =)) ………..mai nou a inceput sa fie preluata si pe facebook……nu inteleg de ce toti prefera sa copieze in loc sa scrie ceva cu adevarat original si real despre ei…..chiar daca sunt doar 2 sau 3 cuvinte…cu atat mai bine chiar….

» Posted By Rechinu` On 1 August, 2011 @ 5:20 pm

«« Back To Stats Page

4 Responses to “Statisticile blog-ului”


  • cine e Jalane?? ma obsedeaza deja gandul asta..

  • Jalane e o fată (mult mai mare decât tine) care citea lovingvama, mai demult. Ia-ți gândul, cred :D

  • hmmm. si unde e oala cu castraveti?

  • stiu daca este politica celor de la treednr,cati treednri vor alege pentru Ivatherm si pe ce criterii.Eu nu sunt deloc la inceput cu blogul,am cativa cititori,si de fapt mai multi vizitatori decat cititori fideli :P Am sesizat si eu ca una dintre intrebari e legata de cat trafic ai pe blog,dar banuiesc ca nu vor tine cont doar de asta.Probabil ca vor studia si maniera fiecaruia de a face review la produsele cosmetice,ca vor citi totusi cateva postari de la fiecare bloggerita inscrisa la ei.Nu am sa ma supar daca nu ma aleg,insa astept cu interes daca Ivatherm imi va face sau nu o surpriza :) Sa speram ca vom avea noroc !Pupici!@LittleD serios? Wow noi ne asemanam nu gluma in anumite privinte :D Pup dulce!

Leave a Reply

You must login to post a comment.