Statisticile blog-ului

Comments Posted By Rubencito

Displaying 1 To 10 Of 10 Comments

Fără fire…

Se dădea tare și mare…

» Posted By Rubencito On 23 November, 2007 @ 6:04 pm

Etichetă lipită incorect

No amu.. problema cu fetele este una destul de complicată. De obicei, nu este bine să-i zici direct, și nici mai ales printr-un mesaj. E bine să-i zici direct, dar face2face, ca să vezi reacția ei. Dar și mai bine e, dacă nu îi zici.. E mai bine să lași lucrurile să evolueze singure. Și dacă nu-și dă seama… da, atunci e bine să îi zici…
Da’ amu tu știi…
În ce privește postatul totul pe blog… Sincer, te înțeleg. Și pentru mine blogul a fost un fel de “loc de descărcat nervii și supărarea”.

» Posted By Rubencito On 21 September, 2007 @ 12:02 am

Eurostar

http://kislaki-ruben.blogspot.com/2007/02/ce-fac-banii-din-om.html
http://kislaki-ruben.blogspot.com/2007/03/ce-fac-banii-din-om-i-nu-numai-din-om.html
De ce am renunțat eu la Vodafone…

http://kislaki-ruben.blogspot.com/2007/06/ce-fac-banii-din-om-i-nu-numai-green.html
De ce am renunțat eu la Cosmote…

» Posted By Rubencito On 18 August, 2007 @ 6:49 pm

De “deștepți” ce-s ăia de la Vodafone. Pe mine începe să mă enerveză Vodafone, defapt de mult mă enervează deja… cândva am avut și la ei abonament. L-am ținut un an… Îl țineam o lună, doar că acel contract a fost semnat. Îs varză la relații cu clienții… Și din câte vâd și la semnal.

» Posted By Rubencito On 18 August, 2007 @ 5:55 pm

Gropi

Noah, că-i găsit și tu o stradă din marele Bruxelles cu gropi… Una singură… U-N-A.
În București câte sunt?
Și, în orice caz, astea nu sunt cratere de care avem noi… Ä‚h, pardon, au bucureștenii. Eu sunt mândru de orașul meu, Reghin. :D De când noul primar, numărul craterelor și gropilor au scâzut exponențial.

» Posted By Rubencito On 13 August, 2007 @ 9:33 pm

Orange. The future’s bright

Așa, și?
Până la urmă îi lauzi pe cei de la Orange, sau nu?

» Posted By Rubencito On 5 September, 2007 @ 12:01 am

La Capu Câmpului

Sigur e 1310? După bord mi se pare că e 1300… :P

» Posted By Rubencito On 24 July, 2007 @ 6:26 pm

Capacități

Pentru că pe moment era cel mai bun sistem de operare… Mă rog, când o apărut Windows XP, era și ăla penal rău de tot, până ce-o apărut SP1, SP2. Pănâ atunci toți utilizau Win98. Doar curioșii își instalau să vadă cum e.
Dar, momentan, sincer, ai ceva mult mai bun decât Vista. Eu mi l-am instalat și după 4 ore mi-o dat “Send/Dont Send”… No, Hasta la Vista Baby, format C: și înapoi WinXP. În plus că mi-o bușit și GRUB-ul.

» Posted By Rubencito On 25 June, 2007 @ 9:55 pm

Eu nu văd nimic… Am crezut că e din cauza browser-ului, dar am încercat și cu IE și tot nu-mi apare… Defapt îmi apar niște gif-uri albe. :(
Îs curios, nu de alta. :D Mă refer la bannere.

» Posted By Rubencito On 25 June, 2007 @ 4:54 pm

Joe le TAXI

Eu locuiesc într-un mic (38.000 locuitori) oraș din județul Mureș, în Reghin. La noi, încă “aruncă după tine cu restul”. Odată era să mă cert cu unul că vroiam să-i las bachșiș. Pănâ la urmă am luat restul și am plecat; mă grăbeam. Și dacă o cursă costă 3,56 Ron îți dau rest și 50 de bani. Frumos din partea lor!

» Posted By Rubencito On 21 June, 2007 @ 7:18 pm

«« Back To Stats Page

4 Responses to “Statisticile blog-ului”


  • cine e Jalane?? ma obsedeaza deja gandul asta..

  • Jalane e o fată (mult mai mare decât tine) care citea lovingvama, mai demult. Ia-ți gândul, cred :D

  • hmmm. si unde e oala cu castraveti?

  • stiu daca este politica celor de la treednr,cati treednri vor alege pentru Ivatherm si pe ce criterii.Eu nu sunt deloc la inceput cu blogul,am cativa cititori,si de fapt mai multi vizitatori decat cititori fideli :P Am sesizat si eu ca una dintre intrebari e legata de cat trafic ai pe blog,dar banuiesc ca nu vor tine cont doar de asta.Probabil ca vor studia si maniera fiecaruia de a face review la produsele cosmetice,ca vor citi totusi cateva postari de la fiecare bloggerita inscrisa la ei.Nu am sa ma supar daca nu ma aleg,insa astept cu interes daca Ivatherm imi va face sau nu o surpriza :) Sa speram ca vom avea noroc !Pupici!@LittleD serios? Wow noi ne asemanam nu gluma in anumite privinte :D Pup dulce!

Leave a Reply

You must login to post a comment.