Statisticile blog-ului

Comments Posted By TVA~Shpanky

Displaying 1 To 6 Of 6 Comments

Nu, nu te iubesc

Am uitat cine e O bruneta criminala, dar sper ca se referea la comentariul lui DeMaio cand a zis ca lumea e rea. Altfel ea ar dezminti tocmai principiul la care tine. See ya guys I’m all out of this subject.

» Posted By TVA~Shpanky On 20 September, 2007 @ 1:41 pm

Si inca ceva Vlade: caracter…poate nu-ti plac proastele. Cui plac?…Pana aici e o chestiune de satisfacere a eului…tine de egoism…mai departe incepe jocul de care vorbesti admirativ tu…cand te lupti “pana la bara” sa o cunosti si sa o intelegi.Avem destule exemple printre noi de oameni nu tocmai prosti, dar fara caracter…spune-mi Vlade la ce bun?…

» Posted By TVA~Shpanky On 20 September, 2007 @ 9:10 am

Bai Vlad am sa fac un gest acum NU ca-ntre baieti. Poate ar fi trebuit sa iti spun la o ciocolata calda, dar prea le vrei tu pe toate publice asa ca, poftim!
Nu cumva e vorba de mintea ta copilaroasa…si de un soi de a raspunde (prin acoperirea big-“ego-ului” ;)) ) la mesajul fetei?… Are Alexandru Andries o melodie in care spune ca “barbatii-s facuti din carne , femeile din otel, ar fi trebuit sa fie invers…”, iar jocul e viceversa: “femeile spun ca-s din carne, barbatii ca-s din otel”.

» Posted By TVA~Shpanky On 20 September, 2007 @ 9:04 am

14.09.2017

mai bine ca e un inceput… oricum ar fi…deja primul coment l-am ratat : nu era luata, ceea ce e bine:)

» Posted By TVA~Shpanky On 15 September, 2007 @ 2:22 am

O lume mică, mică de tot

imi place ca toti comenteaza de parca iese ceva la faza asta…eu dau fifty-fifty sanse ca ea e “luata”… ;))
Da’ na…bafta!

» Posted By TVA~Shpanky On 6 September, 2007 @ 10:45 pm

Admiterea la FJSC

Hai ma Vlad ca te-ai cam laudat cu gagicile tale… stai sa le fii coleg si ne povestesti abia apoi cu adevarat episoadele… Cat despre problema numelui tipului…va fi intr-adevar o problema cand va termina si nu va incapea pe ecran sa ii-l scrie astia…;)) Maine …big day, tin pumnii! :) ->

» Posted By TVA~Shpanky On 6 September, 2007 @ 10:40 am

«« Back To Stats Page

4 Responses to “Statisticile blog-ului”


  • cine e Jalane?? ma obsedeaza deja gandul asta..

  • Jalane e o fată (mult mai mare decât tine) care citea lovingvama, mai demult. Ia-ți gândul, cred :D

  • hmmm. si unde e oala cu castraveti?

  • stiu daca este politica celor de la treednr,cati treednri vor alege pentru Ivatherm si pe ce criterii.Eu nu sunt deloc la inceput cu blogul,am cativa cititori,si de fapt mai multi vizitatori decat cititori fideli :P Am sesizat si eu ca una dintre intrebari e legata de cat trafic ai pe blog,dar banuiesc ca nu vor tine cont doar de asta.Probabil ca vor studia si maniera fiecaruia de a face review la produsele cosmetice,ca vor citi totusi cateva postari de la fiecare bloggerita inscrisa la ei.Nu am sa ma supar daca nu ma aleg,insa astept cu interes daca Ivatherm imi va face sau nu o surpriza :) Sa speram ca vom avea noroc !Pupici!@LittleD serios? Wow noi ne asemanam nu gluma in anumite privinte :D Pup dulce!

Leave a Reply

You must login to post a comment.