Statisticile blog-ului

Comments Posted By c

Displaying 1 To 5 Of 5 Comments

Return to sender

foarte “sensibil” oricum…

» Posted By c On 9 June, 2009 @ 6:22 pm

Ce-am învățat

Eu sa te caut??? :) ))) That’s funny! Si nu mi-ai zis ce voiai. Asta am dedus eu;) Cred ca tu confunzia prietenia cu alte lucruri. In plus, tin sa-ti reamintesc ca in momentul in care a devenit destul de evident ceea ce vrei, a intervenit refuzul meu “subtil” si tu ai incheiat cu replica mai sus amintita. Nu ne spalam lucrurile in public pentru ca nu avem ce spala.

Scopul interventiei mele aici a fost acela de a-ti arata ca poti avea deseori opinii eronate in mod nejustificat si ca experienta te poate invata si maturiza insa nu-ti poate stabili reguli general valabile in privinta femeilor.

» Posted By c On 11 March, 2009 @ 11:17 am

Vlad, in opinia mea, o serie de sms-uri reprezinta totusi o discutie si refuzul meu destul de subtil nu merita nicio replica de genul asta. Si da, eu consider ca a fost o ultima discutie purtata in sensul la care ne gandim amandoi!

P.S. “Have a nice life” denota frustrarea… :*

» Posted By c On 10 March, 2009 @ 8:10 pm

ultima noastra discutie s-a terminat cun “have a nice life”. not very nice…deci ai mai invatat sa gestionezi situatia; sau cel putin banuiesc ca o gestionezi altfel;)

» Posted By c On 10 March, 2009 @ 7:38 pm

Ai evoluat de la ultima noastra discutie…bravo!

» Posted By c On 10 March, 2009 @ 9:08 am

«« Back To Stats Page

4 Responses to “Statisticile blog-ului”


  • cine e Jalane?? ma obsedeaza deja gandul asta..

  • Jalane e o fată (mult mai mare decât tine) care citea lovingvama, mai demult. Ia-ți gândul, cred :D

  • hmmm. si unde e oala cu castraveti?

  • stiu daca este politica celor de la treednr,cati treednri vor alege pentru Ivatherm si pe ce criterii.Eu nu sunt deloc la inceput cu blogul,am cativa cititori,si de fapt mai multi vizitatori decat cititori fideli :P Am sesizat si eu ca una dintre intrebari e legata de cat trafic ai pe blog,dar banuiesc ca nu vor tine cont doar de asta.Probabil ca vor studia si maniera fiecaruia de a face review la produsele cosmetice,ca vor citi totusi cateva postari de la fiecare bloggerita inscrisa la ei.Nu am sa ma supar daca nu ma aleg,insa astept cu interes daca Ivatherm imi va face sau nu o surpriza :) Sa speram ca vom avea noroc !Pupici!@LittleD serios? Wow noi ne asemanam nu gluma in anumite privinte :D Pup dulce!

Leave a Reply

You must login to post a comment.