Statisticile blog-ului

Comments Posted By dan

Displaying 1 To 9 Of 9 Comments

Programul Crăciun în Bucovina 2010

Bucovina e superba de sarbatori! Sotia mea e dintr-un sat de langa Radauti si am petrecut acolo cele mai frumoase vacante. Recomand tuturor aceasta experienta. E cam frig iarna dar tuica te pune pe picioare. :)

» Posted By Dan On 29 December, 2010 @ 3:25 pm

Câți?

Nu-i fain ce ai zis de motociclisti. Stii cat de multi motociclisti o patesc din vina altora? Si asta numai pt ca ceilalti soferi nu ii vad ca pe niste participanti valizi la trafic. Asta doar asa, ca idee..

» Posted By Dan On 14 July, 2010 @ 12:10 pm

A murit Iliuță!

Dumnezeu sa-l odihneasca

» Posted By Dan On 13 July, 2010 @ 5:29 pm

Ploile continuă să facă ravagii (20 foto)

Mai, e naspa. Eu n-am vazut niciodata Moldova asa de mare. Si doar au mai fost veri ploioase si ruperi de nori si scurgeri pe versanti. Dar de data asta s-a intrecut cu gluma. Pacat de locul ala unde mergeam la iarba verde si gratare in fiecare vara, unde aveai loc berechet sa iti intinzi tot neamul pe paturi la soare si sa joci fotbal sau ce-ti mai trecea prin cap. De-acu o sa ne intindem pe pietre, cand o mai fi sa mergem.

» Posted By Dan On 6 July, 2010 @ 2:20 pm

Cum să nu iubești soarele de dimineață?

Concert Mircea Baniciu,Club Fire, joi, 20 mai 2010, ora 20:30. Intrarea 15 lei. Da mai departe:)
.-= Dan a mai scris Rock’n folk =-.

» Posted By Dan On 18 May, 2010 @ 1:11 am

Eu aveam boala asta da cu ideile. Vorba ta, nu stii cand iti vine o idee geniala si o ratezi :P De aia am mai mereu creion si hartie la mine. Ca pe telefon nu e acelasi lucru

» Posted By Dan On 16 May, 2010 @ 9:08 pm

Îl iubesc, îl mai înșel…

hotaraste-te cu care vrei :p

» Posted By dan On 14 October, 2007 @ 8:12 am

Elevi conștiincioși

Da, da sa stii ca omul ala a gandit oleaca pana sa ajunga la concluzia ca trebe sa cracaneze caracterele. Na, asa a inteles el sa defaca parantezele. Pariu ca, daca erau doi craci de femeie in loc de A si B, stia sa expliciteze formula?:P

» Posted By Dan On 16 May, 2010 @ 12:27 am

Asta is glume pt cei cu reala:)) Funny:P

» Posted By Dan On 15 May, 2010 @ 8:36 pm

«« Back To Stats Page

4 Responses to “Statisticile blog-ului”


  • cine e Jalane?? ma obsedeaza deja gandul asta..

  • Jalane e o fată (mult mai mare decât tine) care citea lovingvama, mai demult. Ia-ți gândul, cred :D

  • hmmm. si unde e oala cu castraveti?

  • stiu daca este politica celor de la treednr,cati treednri vor alege pentru Ivatherm si pe ce criterii.Eu nu sunt deloc la inceput cu blogul,am cativa cititori,si de fapt mai multi vizitatori decat cititori fideli :P Am sesizat si eu ca una dintre intrebari e legata de cat trafic ai pe blog,dar banuiesc ca nu vor tine cont doar de asta.Probabil ca vor studia si maniera fiecaruia de a face review la produsele cosmetice,ca vor citi totusi cateva postari de la fiecare bloggerita inscrisa la ei.Nu am sa ma supar daca nu ma aleg,insa astept cu interes daca Ivatherm imi va face sau nu o surpriza :) Sa speram ca vom avea noroc !Pupici!@LittleD serios? Wow noi ne asemanam nu gluma in anumite privinte :D Pup dulce!

Leave a Reply

You must login to post a comment.