Statisticile blog-ului

Comments Posted By mom

Displaying 1 To 5 Of 5 Comments

Slumdog Millionaire (2008)

Sunt de acord ca fata e frumoasa, dar de Aishwarya Rai ce spui? Pupici!

» Posted By mom On 18 February, 2009 @ 12:34 am

Tren + mare = love

Mai mami, ai reusit sa ma induiosezi cu articolulu asta al tau despre trenuri….Mi-a placut! Te pup! Sper ca ti-a bine in Bulgaria! Abia astept sa te-ntorci, sa-mi spui cum a fost….Pupici!

» Posted By mom On 23 July, 2008 @ 11:41 am

Salvarea

Ce-i drept, de cind ai plecat din Bacau, n-am mai vb. Eu am fost f bolnava si nu am sunat, iar tu nu ai sunat pt ca nu ai sunat. Dar as vrea sa stii ca desi pare, viata la manastire nu-i usoara deloc….. Ce nu inteleg, este de unde ti-a venit asta? Poate ma lamuresti! Pup!

» Posted By mom On 11 July, 2008 @ 2:57 pm

București – Cluj-Napoca

Superbe poze! Stii ca ai talent? Ar trebui sa-l folosesti la maxim. Si cine stie, poate intr-o zi va fi o expozitie Vlady Ilas? Pupici!

» Posted By mom On 15 March, 2008 @ 2:38 pm

Jurnal de sfârșit de an

Dragul meu,
Intr-o oarecare masura nu prea sunt de acord cu tine. Pt tine,anul 2007 a fost totusi un an acceptabil,daca ai sa-l analizezi mai bine. Desi ai pierdut un an la o facultate anosta, care nu-ti oferea nimic spectaculos (in afara de a toci masiv sute de file de curs), in schimb ai cistigat patruderea pe un teritoriu interesant,care ti-a oferit posibilitatea sa interactionezi cu foarte multi oameni. Si eu asta il consider un mare cistig. In ceea ce priveste dragostea,ai rabdare,o sa vina singura. Nu mai cauta cu indirjire sa o afli. Ea se intimpla pur si simplu,atunci cind te astepti mai putin. Nu are rost sa fii trist sau dezamagit ca nu s-a intimplat cind si cu cine ti-ai fi dorit, intr-un anumit moment. Ea o sa vina, asa cum a venit si la mine atunci cind l-am cunoscut pe tatal tau. Si cred ca noi ne-am iubit frumos,chiar daca viata, in cele din urma, ne-a despartit. Asa ca nu fi trist! Toate se intimpla la timpul lor. Intre timp (iarta-mi repetitia), nu uita sa traiesti! Viata de student este o perioada din viata care trebuie traita frumos. Atunci esti plin de efervescenta! Iti doresc un an bun, cu impliniri, realizari de vise – mai mult sau mai putin marete si fericire! Si nu uita sa tii ochii larg deschisi spre lumea din jur! Te saruta cu mult drag,
Mom

» Posted By mom On 2 January, 2008 @ 8:05 pm

«« Back To Stats Page

4 Responses to “Statisticile blog-ului”


  • cine e Jalane?? ma obsedeaza deja gandul asta..

  • Jalane e o fată (mult mai mare decât tine) care citea lovingvama, mai demult. Ia-ți gândul, cred :D

  • hmmm. si unde e oala cu castraveti?

  • stiu daca este politica celor de la treednr,cati treednri vor alege pentru Ivatherm si pe ce criterii.Eu nu sunt deloc la inceput cu blogul,am cativa cititori,si de fapt mai multi vizitatori decat cititori fideli :P Am sesizat si eu ca una dintre intrebari e legata de cat trafic ai pe blog,dar banuiesc ca nu vor tine cont doar de asta.Probabil ca vor studia si maniera fiecaruia de a face review la produsele cosmetice,ca vor citi totusi cateva postari de la fiecare bloggerita inscrisa la ei.Nu am sa ma supar daca nu ma aleg,insa astept cu interes daca Ivatherm imi va face sau nu o surpriza :) Sa speram ca vom avea noroc !Pupici!@LittleD serios? Wow noi ne asemanam nu gluma in anumite privinte :D Pup dulce!

Leave a Reply

You must login to post a comment.